Iz mamine kuhinje - ketering domaće hrane

Ketering Beograd, Ketering

Ketering Iz mamine kuhinje je mala porodična firma koja je nastala iz naše želje da ostvarimo svoj san i nastavimo porodičnu tradiciju bavljenja kulinarstvom, ali na malo drugačiji način. Nismo želeli da vodimo ni restoran, ni kafe, već smo imali ideju da se bavimo domaćom hranom koju bi propagirali kroz ketering.

Kao roditelji osnovca, kroz njegovo druženje sa drugarima iz škole, shvatili smo da deca u najvećem broju slučajeva nemaju zdrave navike u svojoj ishrani i nemaju izgrađen stav o hrani koju jedu. Umetnost je nagovoriti ih da probaju nešto što im se na prvi pogled čini kao neukusno. Međutim, kad uspete u nastojanju da napokon okuse ponuđeno, čini vam se da ste dobili na lutriji kad iskažu svoje iznenađenje hranom koju ste im poslužili  i pojedu je sa zadovoljstvom. To je bio poriv koji nas je pokrenuo ka ovom poslu, približiti domaću, zdravu i ukusnu hranu našoj deci u školama i vrtićima.

Tako smo počeli, a onda smo krenuli da razmišljamo i o drugim stvarima vezanim za zdravu i paravilnu ishranu svih nas, kao i o novim i interesantnim receptima  koji se baziraju na starinskim. Naravno da se tu nismo zaustavili. Našli smo inspiraciju u jednostavnim i ukusnim  jelima  koja  sadrže sveže i zdrave namirnice i ujedno plene i izgledom i ukusom.

Ukoliko ne znate šta hoćete, nemate iskustva ili ste jednostavno neodlučni mi ćemo biti vaš „glas razuma“, a ako imate već formirane ideje potrudićemo se da vam izađemo u susret i ostvarimo ih za vas.